Doel website

Zorgvisite.nl is een interactief digitaal platform waar recensies worden geplaatst van visites aan verzorgings- en verpleeghuizen, die zijn afgelegd door Tineke van den Klinkenberg en Hetti Willemse. In deze recensies besteden de dames THe (spreek uit ‘Thee’) met name aandacht aan de vraag of het huis in kwestie als ‘thuis’ voelt. Met als uitgangspunt de vraag ‘zou dit een fijne woonplek zijn voor mijn eigen moeder?’ gaan zij door het hele land, van Sittard tot Siddeburen, op visite bij verzorgings- en verpleeghuizen en delen THe-kopjes uit met een maximum van vijf om hun beleving uit te drukken.

Zorgvisite.nl is bedoeld als forum: bij iedere recensie is er ruimte voor de lezer om te reageren. Is uw ervaring met het gerecenseerde verzorgings- en/of verpleeghuis hetzelfde als die van de dames THe? Vindt u het er leuk, warm en gezellig en waarom juist wel of niet? Woont uw vader, moeder of partner er met plezier en waar zit ‘m dat in? Hoe kan het verzorgings- of verpleeghuis bijdragen aan sfeer, aan een prettige, zinvolle en waardige oude dag? Laat uw mening horen en geef tips over hoe de sfeer en kwaliteit te verbeteren!

Het geven van tips is een essentieel onderdeel van dit platform. Onder ‘Tips Thuis Voelen’ vindt u een gedigitaliseerde versie van de gids ‘Thuis Voelen’. In deze digitale versie vindt u alle tips uit de gids op een rijtje. Ook is er ruimte om uw eigen tip in te sturen!

Het zijn vaak juist de kleine, dagelijkse dingen die een enorm verschil maken voor de sfeer en de beleving in een verzorgingshuis. Medemenselijkheid en professionaliteit gaan wat ons betreft hand in hand!